Peruspalvelut

Perushammashoito Pielisen Purennalla

Hammasklinikkamme tarjoaa kattavan valikoiman perushammashoitoa, jonka tavoitteena on ylläpitää suusi terveenä ja toimintakykyisenä. Hammaslääkärimme ovat suunterveyden ammattilaisia, jotka suorittavat perusteellisen suun ja hampaiston tutkimuksen sekä diagnosoivat suun sairaudet. Jokaiselle potilaalle laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma, joka perustuu potilaan omahoitoon, ravitsemustottumuksiin, ikään, mahdollisiin sairauksiin ja käytössä oleviin lääkkeisiin.

Hoitosuunnitelma määrittelee myös seuraavan tarkastuksen ajankohdan sekä suuhygienistin antaman vastaanotolla tapahtuvan ylläpitohoidon tiheyden. Tarkastuksessa selvitetään asiakkaan yleinen terveydentila, hampaiston ja ikenien kunto, kielen ja limakalvojen kunto sekä leukanivelen toiminta ja purenta. Tarvittaessa hampaisto röntgenkuvataan, jotta saamme tarkemman käsityksen suun terveydestä.

Pielisen Purenta - Peruspalvelut
Pielisen Purenta - Peruspalvelut

Ajoissa havaitut ongelmat, kuten hampaiden reikiintyminen tai suun limakalvon muutokset, voidaan hoitaa nopeammin, kivuttomammin ja kokonaisuutena edullisemmin kuin myöhemmin, kun oireet pahenevat.

Suun terveys vaikuttaa merkittävästi myös yleiseen terveyteen ja hyvinvointiin, ja suun sairauksilla on todettu olevan yhteys esimerkiksi sydän- ja verisuonitauteihin. Siksi säännölliset hampaiden tarkastukset ja asianmukainen hoito ovat keskeinen osa oman terveyden ylläpitoa.

Kun haluat varata ajan hammastarkastukseen, ole hyvä ja varaa aikasi nettiajanvarauksemme kautta tai puhelimitse.